Mijn liefde voor eten.

on

Hallo allemaal,

Welkom op mijn kleine plekje in cyberspace. Op dit kleine plekje wil ik met jullie mijn liefde voor eten gaan delen. Want als er naast boeken een ding is waar ik gek op ben dan is het eten! Maar goed laat ik me eerst eens even voorstellen.

Mijn naam is Melanie ik ben nu nog 36 lengtes jong en woon in het mooie brabant. Ik woon daar samen met mijn zoon lieve vriend en onze 2 poezenbeesten. Als jong meisje was ik al gek op koken en bakken. Ik wilde dan ook niks liever dan bakker worden. Ik kreeg voor een verjaardag eens alle spullen om zelf een taart te bakken nou echt ik voelde me de koningin zo trots was ik.

IMG_3391.jpg

Hoe ouder ik werd hoe belangrijker koken en bakken voor mij werd. Toen ik 14 jaar oud was besloot ik om naar de technische universiteit te gaan waar ik de opleiding consumptieve technieken ging volgen. In het eerste jaar hadden we zowel bakken als koken en serveren. Hoewel mijn hart bij banketbakken lag begon mijn passie voor koken steeds meer te groeien. Toen moest ik de keuze gaan maken welke opleiding ik zou gaan doen en koos uiteindelijk voor koken en serveren.

Ik studeerde af als kok en was ook erg goed in koken. Maar mijn leven nam een andere wending ik wist niet wat ik na school wilde gaan studeren en besloot om een jaar te gaan werken. Na dat jaar raakte ik Zwanger van mijn zoon en besloot dat dit met een baan als kok niet handig te combineren was. Hoewel ik thuis nog veel kookte begon ik langzaam aan mijn liefde voor eten te verliezen. Mijn lichaam deed niet meer wat ik wilde door mijn HMS en Fibromyalgie en deeg kneden werd daar door al snel erg zwaar. Daarnaast kwam ik er achter dat mijn lichaam niet tegen gluten kan en geloof me bakken zonder gluten is echt veel minder leuk dan gewoon bakken. ( Het mislukte ook vaak en was erg droog)

Inmiddels is mijn passie voor eten en koken weer helemaal terug en wil ik deze met jullie gaan delen op dit kleine stukje cyberspace.

Liefs. Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *